ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ - ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ


28 Νοεμβρίου 2018 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Προς επιβεβαίωση των όσων καταγγέλλουμε για δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στην ΕΥΔΑΠ, η Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, προχώρησε σε κοινοποίηση εξωδίκου κατά της Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ, το οποίο μάλιστα κοινοποίησε, προφανώς προς γνώση και συμμόρφωση, σε όλους τους συναδέλφους.


Λέξη προς λέξη η ανακοίνωση μας δεν περιέχει ούτε ένα ψέμα ή συκοφαντία καθώς όλα όσα γράφουμε είναι τεκμηριωμένα εγγράφως και ευκόλως αποδεικνύονται.

Καθιστούμε σαφές σε όλους ότι δεν τρομοκρατούμαστε και δεν πρόκειται να σιωπήσουμε αντιθέτως θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε προς όφελος των συναδέλφων.

Καλούμε την ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ αλλά και όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις να τοποθετηθούν επί του θέματος και να πάρουν ξεκάθαρη  θέση, καθώς η εκκωφαντική σιωπή τους μετά από μια τόσο βίαιη και πρωτοφανή παρέμβαση στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις σε όλους τους εργαζόμενους.  Εάν η λογική της πλειοψηφίας του Συνδικάτου είναι ο εργοδοτικός συμβιβασμός, εμείς θα είμαστε απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Όσον αφορά στη Διευθύντρια που προέβη σε αυτή την ενέργεια, θα λάβει σύντομα την απάντηση που αρμόζει τόσο νομικά όσο και πολιτικά. 

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ

Υ.Γ: Θερμή παράκληση στην πτυχιούχο Φιλολογίας Διευθύντρια, όπως στις επόμενες ανακοινώσεις της φροντίσει να μην δολοφονεί την Ελληνική γλώσσα που δεν της φταίει σε τίποτα.  Αν δεν λειτουργεί σωστά το autocorrect ας καλέσει σε βοήθεια την Πληροφορική ή ας πάρει τη βοήθεια του κοινού.  Φιλικά το λέμε, όχι ... εσκαμμέναj

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από το Blogger.